Vrtići

Vrtić Krk

Izgrađen 2009. godine, estetski lijepo osmišljen, ugodan za boravak djece i svih koji se o njima brinu. Življenje djece protkano igrom i učenjem vještina potrebnih za rast i razvoj osigurano je predanim radom odgajatelja, stručnog tima i svih koji brinu za dobro funkcioniranje ustanove.

Vuna i osjetilnost

VUNA – NOVI DIDAKTIČKI MATERIJAL Ove pedagoške godine zadaća je između ostalih i omogućiti djeci da što bolje razvijaju svoje sposobnosti,kroz holistički pristup i poticajnu

Pročitajte više »

Marijini obroci

Dragi roditelji, Ove korizme pridružite se našoj akciji ’40 djela ljubavi’. Zajedničkim snagama uz vašu obitelj, prijatelje ili kolege pokušajte kroz 40 dana napuniti šalicu

Pročitajte više »

Vrtić Omišalj

Dječji vrtić Omišalj djeluje u namjenskoj zgradi otvorenoj u listopadu 2015. godine. Nalazi se pokraj Osnovne škole Omišalj u naselju Baječ. Okružen je velikim dvorištem opremljen vanjskim igralima za djecu (ljuljačke, tobogani, pješčanici, klackalice..). Broji pet odgojno obrazovnih skupina, od toga 3 vrtićke i 2 jasličke skupine.

Vrtić Malinska

Dječji vrtić Malinska svokog jutra svoja vrata otvara za mališane. Svakog dana se provodi poticajan, raznolik, razigran, aktivan i maštovit program kako bi djeci u vrtiću bilo ugodno kao kod kuće. Naši mališani dane provode u igri, učenju i zabavi pod budnim okom svojih odgojiteljica. 

Vrtić Njivice

“Područni vrtić Njivice smješten je u naselju Kijac u mirnom okruženju s velikim dvorištem, bogat zelenilom. Blizina mora i šume omogućava djeci brojne istraživačke aktivnosti uz puno kretanja i boravka na svježem zraku. Kao eko vrtić trudimo se živjeti u skladu s prirodom. U stražnjem dijelu vrtića obrađujemo mali povrtnjak čije plodove koristimo u konzumaciji jela i cvjetnjak koji uljepšava našu okolinu. Područni vrtić Njivice broji dvije odgojno-obrazovne skupine (mješovita jaslička i mješovita vrtićka).”

Vrtić Baška

Dječji vrtić Baška na današnjoj adresi djeluje već jedanaest godina. Vrtić broji 4 skupine, 2 mješovite vrtićke skupine u prizemlju te na katu mješovita jaslička i mlađa vrtićka skupina. Na cvjetnoj livadi brojimo šezdesetak djece, što Leptira, što Bubamara, što Pčelica i Krijesnica.

Vrtić Polje

Naš vrtić nalazi se u pitoresknom naselju Polje te ga pohađaju djeca sa cijelog područja općine Dobrinj koja obuhvaća dvadesetak naselja. Nalazimo se u blizini crkve, u zgradi koju je dao izgraditi dr. Ivan Črnčić (slavist, glagoljaš, akademik, predstojnik Zavoda sv. Jeronima u Rimu) za tadašnje potrebe osnovne škole. Kasnije je zgrada prenamijenjena u prostor vrtića.

Vrtić Vrbnik

Dječji vrtić u Vrbniku bio je godinama „podstanar“, najduže u sklopu osnovne škole. Vrata novoizgrađenog, namjenskog vrtića s kapacitetom od dvije skupine djece vrtićkog uzrasta otvorili smo ujesen 2021. godine. Prostor je u potpunosti opremljen, primjeren i prilagođen potrebama djece. Prirodno okruženje vrtića, blizina mora, polja, livada i maslinika te bogata povijesna i kulturna baština nude poticaje za raznovrsne aktivnosti djece i bogaćenje svakodnevnih vrtićkih sadržaja. U suradnji s roditeljima cilj nam je stvarati vrtić kao mjesto ugode, druženja, zabave i učenja kroz igru.

Vrtić Vrh

Područni vrtić u Vrhu smješten je u mjestu Vrh nedaleko Krka. Nalazi se u zgradi župnog stana, gdje je nekad bila prva mjesna škola, u neposrednoj blizini crkve Sv. Mihovila. Sastoji se od jedne sobe dnevnog boravka djece sa sanitarnim prostorom i malom priručnom kuhinjom. U prostoru vrtića boravi jedna mješovita odgojno-obrazovna vrtićka skupina.

PV Punat

Dječji vrtić u Puntu dio je velike obitelji krčkih vrtića „ Katarina Frankopan“. Smješten u neposrednoj blizini škole, raspolaže sa prostranim dvorištem i na dobroj je lokaciji koja nudi sigurne šetnje naših mališana. Vrtić čine tri mješovite odgojno-obrazovne skupine veselih naziva : Bubamare, Leptirići i Pčelice. Sami nazivi skupina prate našu vrtićku stvarnost i predstavljaju ljepotu šarolikosti i različitosti naših skupina.

PV Krk

Mali smo objekt koji je svoja vrata otvorio 11.11.2020. godine. Brojimo dvije odgojno-obrazovne skupine u kojima borave djeca u godini pred polazak u školu. Uz odgojiteljice, našu malu „obitelj“ čine i teta spremačica i teta kuharica kako ih od milja zovemo. One se brinu da nam sve uvijek bude čisto, dostupno i uredno. 

Vila Lea

Bila jednom jedna mala vila. Živjela je u kućici od slatkiša, koja se nalazila na torti u Marijetinoj sobi za igru. Torta nije bila prava,

Pročitajte više »