Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Marijini obroci

marijiniobroci

DRAGI  I POŠTOVANI RODITELJI

 Ove korizme pozivamo vas da se pridružite našoj korizmenoj akciji ‘Za obrok i znanje kroz malo odricanje’  Kako bi osigurali godinu dana obrok u školi za jedno dijete dovoljna su samo 22 eura.

Kroz korizmu koja nas posebno poziva na odricanje i darivanje zajedničkim djelovanjem želimo doći do nove djece u Beninu koja čekaju topli obrok, stoga vas potičemo da nam se pridružite kako bismo zajedno omogućili svjetliju budućnost djeci koja nemaju ni najosnovnije. 

Kroz 40 dana putem poticaja, zajedno s vama želimo podijeliti informacije o Beninu i o tome kako Marijini obroci djeluju na mjestima obrazovanja u toj programskoj zemlji. Naše poticaje objavljivat ćemo na našim profilima društvenih mreža –  Facebook i Instagram.

Zajedno možemo učiniti brojna dobra djela. Uz vašu pomoć pokušat ćemo kroz 40 dana napuniti šalice donacijama i omogućite djeci Marijinih obroka hranu i obrazovanje. 

                            

Dragi roditelji,

Ove korizme pridružite se našoj akciji ’40 djela ljubavi’.

Zajedničkim snagama uz vašu obitelj, prijatelje ili kolege pokušajte kroz 40 dana napuniti šalicu djelima ljubavi i darovati obrok za jedno dijete u školama u najsiromašnijim zemljama svijeta kroz cijelu godinu za što su potrebne samo 132 kune.

Ostavite se loše navike uz Marijine obroke

Zašto ne biste iskoristili Marijine obroke kao inspiraciju da se riješite loše navike? Štogod biste inače potrošili na svoj porok brzo se može nakupiti, pa što god to bilo, prestanite s tim za Marijine obroke!

Veliki plavi doručak

Zašto ne pozovete nekoliko ljudi na ukusan doručak od kaše? Djeca u raznim zemljama kao dnevni obrok dobivaju kašu, koja je u našoj zemlji najsličnija onoj kukuruznoj krupici (palenti). Pripremite im kašu i postavite kasice u kojima ćete prikupiti donacije za Marijine obroke. Na ovaj način ujedno ćete i potaknuti vaše bližnje na suosjećanje s najsiromašnijom djecom svijeta.

Filmska večer u dnevnoj sobi

Pozivanje prijatelja da gledate film možda ne zvuči kao nešto čime možete prikupiti novac, ali ako pripremite neke grickalice i na ulazu zatražite donacije, možete se iznenaditi koliko ćete prikupiti. Za dodatnu atmosferu, možete ukrasiti sobu kao kino ili imati temu maskiranja prema vašem najdražem filmu.

Ideja za film može biti jedan od tri dokumentarna filma o Marijinim obrocima.