Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

OBAVIJEST O UPISU DJECE RANE I PREDŠKOLSKE DOBI

OBAVIJEST O UPISU DJECE RANE I PREDŠKOLSKE DOBI

U Redoviti program i Posebni 5,5-satni program za djecu s težim teškoćama u razvoju za pedagošku 2024./2025. s početkom od 02.09.2024.

Upisi djece rane i predškolske dobi u predškolsku ustanovu Grad Krk, Dječji vrtić ”Katarina Frankopan” vrše se za sljedeće programe i objekte:

1.  Redoviti program za djecu od jedne do tri godine života u:

  • Dječji vrtić u sjedištu u Krku i područnim vrtićima: Područni vrtić Omišalj, Područni vrtić Njivice, Područni vrtić Malinska, Područni vrtić Milohnići i Područni vrtić Baška.

2. Redoviti program za djecu od tri godine života do polaska u školu u:

  • Dječji vrtić u sjedištu u Krku i područnim vrtićima: Područni vrtić Omišalj, Područni vrtić Njivice, Područni vrtić Malinska, Područni vrtić Milohnići, Područni vrtić Vrh, Područni vrtić Krk, Područni vrtić Punat, Područni vrtić Baška, Područni vrtić Vrbnik i Područni vrtić Polje.

3. Posebni 5,5-satni program za djecu s težim teškoćama u razvoju za djecu od tri godine do polaska u školu u:

  • Dječji vrtić u sjedištu u Krku.  

Prijave se primaju od 15. do 26. travnja 2024. godine.

Rješenje – Rezultati upisa u Redoviti program i Posebni 5,5-satni program za djecu s težim teškoćama u razvoju za pedagošku 2024./2025. godinu objavit će se 13. svibnja 2024. godine na mrežnoj stranici Vrtića: www.dvkf-krk.hr, kao i na Oglasnoj ploči Vrtića u sjedištu i područnim vrtićima.

 

Više informacija o upisu na linku: (https://dvkf-krk.hr/wp-content/uploads/2024/03/2024-Obavijest-o-upisima_18-3-2024.pdf)