Naš vrtić nalazi se u pitoresknom naselju Polje te ga pohađaju djeca sa cijelog područja općine Dobrinj koja obuhvaća dvadesetak naselja. Nalazimo se u blizini crkve, u zgradi koju je dao izgraditi dr. Ivan Črnčić (slavist, glagoljaš, akademik, predstojnik Zavoda sv. Jeronima u Rimu) za tadašnje potrebe osnovne škole. Kasnije je zgrada prenamijenjena u prostor vrtića.

Vrtić je započeo sa radom 1976. godine (sa poludnevnim boravkom), a od 1996. djeca borave u vrtiću u cjelodnevnom redovitom programu.

Zgrada vrtića u potpunosti je adaptirana i osuvremenjena 2015.g. u skladu sa svim pedagoškim standardima. U zgradi se nalaze dvije prostorije za dnevni boravak djece odnosno dvije odgojno- obrazovne skupine (Ribice i Sovice), blagovaonica te ostale pomoćne prostorije.

Okruženi smo prekrasnom prirodom te sredinom koja odiše bogatim kulturnim nasljeđem. To nam daje neiscrpne izvore, poticaje i motivacije za svakodnevni rad. Nastojimo da naš vrtić zaista bude drugi dom djeci u kojemu će stjecati nova prijateljstva, znanja i spoznaje.

Vijesti iz vrtića